<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=408005879692451&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Hvorfor velge Ørn Software som din digitale partner?

Hvorfor velge Ørn Software som din digitale partner?

Eiendomsforvaltning

Annette Norderhaug

Eiendomsforvaltning (FDV) handler om å forenkle og endre prosesser og oppgaver fra tungvinte og manuelle til digitale og automatiserte.

Forvaltning, drift og vedlikehold (FDV) er i ferd med å digitaliseres for fullt. Samhandling mellom de ulike rollene i virksomheten blir stadig viktigere, og det er en økende forventning om at alle systemer skal snakke sammen.

Ørn er ledende i denne utviklingen. Vi forenkler daglige FDV-oppgaver ved å endre prosesser fra tungvinte, manuelle og papirbaserte til å bli digitale, automatiserte og enkle. Du sparer tid, ressurser og miljø.

Våre digitale verktøy for eiendomsdrift, byggvedlikehold, eiendomsforvaltning og industrielt vedlikehold effektiviserer driften.. Du som bruker får raskt oversikt over alle eiendommer, eiendeler, leverandører og avtaler.

Her kan du lese mer om FDV-verktøyet Main Manager, som benyttes av store kunder i hele norden; Carlsberg, Statsbygg og Danmarks Radio for å nevne noen.

 

Oversikt og verdi 

Vi hjelper kundene med å se det store bildet, samtidig som vi gir deg full oversikt over alle detaljene. Som for eksempel virksomhetens utstyr – fra pumper, merder, produksjonsutstyr, dokumenter og reservedeler til arbeidsordre, kvalitet og avvikshåndtering.

Vår hovedoppgave er å gi deg som kunde bedre oversikt, og dessuten å sikre at

  • arbeidsoppgavene blir utført og dokumentert
  • kommunikasjonen med brukerne av eiendommen eller utstyret er effektiv
  • eiendommen eller utstyret blir forvaltet på en god måte

 

Foretrukket leverandør i markedet – med 30 års erfaring

Ørn Software har bygd en ledende markedsposisjon i Norge, og har ambisjoner om å ta føringen også i Norden. Mer enn 1 100 bedrifter og over 140 000 mennesker benytter våre løsninger til å forenkle sin arbeidshverdag. Blant våre brukere finnes noen av landets største industriforetak og eiendomsforvaltere.

I mer enn 30 år har Ørn digitalisert og forenklet arbeidsoppgavene for mange av de største eiendomsselskapene og industriaktørene i Norge. Vår hovedoppgave er å hjelpe dem å optimalisere driften og produksjonen, og slik spare både tid og penger.

Vi legger mye ressurser i å videreutvikle våre produkter og tjenester for fortsatt å kunne levere en utmerket brukeropplevelse til våre kunder – og forbli en foretrukket leverandør innenfor FDV av eiendom og innenfor industrielt vedlikehold.

eiendomsforvaltning-morten-vaerste-image

 

Hva sier kundene våre?

Vi utvikler vår programvare selv, og løsningene er basert på det norske markedet og tilbakemeldinger vi får fra våre kunder. Ørn Software har en unik evne til å lytte til kundene våre, og har fått selv Norges største og mest kjente bedrifter til å benytte våre løsninger.

Når en kunde oppnår suksess gjennom bruk av våre programvareløsninger, er det også suksess for Ørn som leverandør.

Dette sier noen av våre kunder om å samarbeide med oss:

Sykehuset Østfold: "Ørn var ekstremt flinke på oppfølging og satte i gang gode prosesser for oss. Det at de hele tiden var tilgjengelige, gjorde oppstarten så enkel som mulig for oss."

Odfjell Eiendom: "Med en totalintegrert løsning på samme plattform oppnår vi svært rasjonell drift. Dette sparer oss for mye tid og penger."

Nova Sea: "For oss var det en ny hverdag å ta i bruk løsningen fra Ørn. Tidligere drev vi mye med brannslukking, mens vi nå har betydelig bedre kontroll. Vi vet hva som skal vedlikeholdes når, og at vi har delene på lager."

Agro & Miljø: “Når jeg kommer med tilbakemeldinger til Ørn, så lytter de og videreutvikler ofte produktet med mine ønsker i tankene. Jeg føler jeg blir hørt og sett med hensyn til mine ønsker og behov, og Ørn har bidratt positivt til å håndtere økningen i antall kunder."

Lundhs AS: “Det er vanskelig å si hvor mye vi har spart på Ørn, men noen millioner har det blitt. Kanskje et titall. Det er både jeg og eierne ganske fornøyd med!”

Les også: Kundecase: Sykehuset Østfold

 

Så, hvorfor bør du velge Ørn Software?

Digital eiendomsdrift ved hjelp av gode FDV-systemer handler i bunn og grunn om å effektivisere driften, forlenge levetid, redusere kostnader og/eller å øke inntekter. Kort sagt: forenkling og digitalisering av trivielle arbeidsprosesser.

Vårt varemerke er brukervennlige systemer som legger til rette for effektiv drift gjennom samhandling og digitalisering. Når du velger oss, får du tilgang på de beste løsningene i markedet, som gjør det enklere å jobbe sammen

Men vi overlater deg ikke til deg selv med systemene – vi legger vår ære i å gi deg grundig oppfølging, slik at du og dine medarbeidere som skal bruke systemet hver dag ute i felt, kommer i gang på best mulig måte.

Vårt kundeløfte

I Ørn brenner vi for én misjon, nemlig å skape besparelser og verdi for våre kunder.

Vårt løfte til deg som kunde er at Ørn skal være en rådgivende samarbeidspartner og tilføre deg økt lønnsomhet og konkurranseevne.

 

Subscribe to our blog!

Share your email so Ørn can send you guides and industry news.