<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=408005879692451&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Med View Maintenance får du brukervennlige vedlikeholdsløsninger

Med View Maintenance får du brukervennlige vedlikeholdsløsninger

Industrielt vedlikehold

Ole Jørgen Aarvik

Mange IT-leverandører sier at de lager brukervennlige løsninger. View Maintenance har i over 30 år bevist at det er intuitivt og enkelt å bruke.

Vi er stolt av å kunne si at View Maintenance er det foretrukne verktøyet for industrielt vedlikehold blant markedsledende norske bedrifter.

Hver dag gir View Maintenance kundene våre over hele landet bedre kontroll på alle vedlikeholdsoppgavene. De får økt produktivitet, økt levetid på maskinparken, og reduserte vedlikeholdskostnader.

Hvis det er én kundetilbakemelding som går igjen, så er det at tiden før View Maintenance og tiden etter ikke kan sammenlignes. Som en teknisk sjef sier det:

“For meg var det en ny hverdag å ta i bruk løsningen fra View Software. Tidligere drev vi mye med brannslukking, mens vi nå har betydelig bedre kontroll. Vi vet hva som skal vedlikeholdes når, og at vi har delene på lager.”

View Maintenance er enkel å implementere i bedriften, og systemet er like lettvint å bruke ute i felt som appene du bruker på mobilen din i hverdagen.

Kort sagt: Systemet er brukervennlig. 

 

 

Brukervennlighet vs. funksjonalitet

Albert Einstein sa en gang at dersom han hadde en time på seg til å løse et problem, ville han bruke 55 minutter på å tenke på problemet og fem minutter på å tenke på løsningen.

View Maintenance er et produkt av en slik tankegang. I View bruker vi helst 90 prosent av tiden på å forstå vedlikeholdsarbeiderens “problem” i hans operative hverdag – FØR vi setter i gang med å skrive koden bak funksjonene som faktisk løser problemet!

Samtidig balanserer vi hele tiden på grensegangen mellom brukervennlighet og rik funksjonalitet. Det finnes FDV-systemer der brukervennlighet går på bekostning av funksjonalitet, og det finnes FDV-systemer der funksjonalitet går på bekostning av brukervennlighet.

Med View Maintenance er den vektskålen i balanse – med intuitive løsninger i sentrum.  

 

Påstått brukervennlighet kontra demonstrert brukervennlighet

Alle IT-selskaper sier at de lager "brukervennlige" løsninger. Ofte ser virkeligheten ganske annerledes ut hos sluttbrukeren ute i felt. 

Are Halland, fagansvarlig i et av Norges ledende fagmiljøer for brukervennlig design, uttaler til Digi.no at en utbredt misforståelse i IT-bransjen går ut på at alt man har brukertestet, automatisk blir brukervennlig. 

Den er vi helt enig i! 

Når vi omtaler View Maintenance som brukervennlig, er det fordi vi gjennom 30 år har utviklet systemet i tett, iterativt samarbeid med våre mest krevende kunder, i fronten av industrielt vedlikehold. 

Dette er vel så langt fra “automatisk brukervennlig” som det er mulig å komme ...

For View handler brukervennlighet og intuitive løsninger om det å skape gode brukeropplevelser for våre kunder, som hver dag må opprettholde driftssikkerhet og produksjon på teknisk avanserte og krevende anlegg. 

Våre vedlikeholdsløsninger er med andre ord oppe til eksamen hver eneste time i døgnet, året rundt. 

Produktet View Maintenance hadde aldri kommet dit at det blir regnet som markedets beste verktøy for vedlikeholdsstyring hvis det ikke var for at det består prøven – og skaper verdi for brukerne.

Les også: View Maintenance – utviklet i samarbeid med kundene

 

View Maintenance i et nøtteskall

Den ovennevnte eksperten på brukervennlige løsninger oppsummerer til Digi.no hva som virkelig ligger i det å være brukervennlig:

“Brukervennlighet handler om at et system skal være lett å lære, effektivt, lett å huske, håndtere feil på en god måte, samt at det skal være behagelig å bruke.”

Yes, akkurat slik våre kunder oppsummerer View Maintenance!

 

Kan du bruke mobilbanken, eller kanskje til og med Snapchat? Da kan du lett bruke View Maintenance!

Prøv Maintenance gratis i 30 dager!

 

Subscribe to our blog!

Share your email so Ørn can send you guides and industry news.