<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=408005879692451&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Slik får Værste AS oversikt og kontroll med View ServiceBook

Slik får Værste AS oversikt og kontroll med View ServiceBook

Alle blogginnlegg

Annette Norderhaug

Eiendomsselskapet Værste AS i Fredrikstad bruker View ServiceBook. Les om hvordan systemet gjør det enklere for Værste å få oversikt og kontroll i eiendomsdriften.

Eiendomsselskapet Værste AS i Fredrikstad har siden 2010 brukt View ServiceBook som sitt system for digital eiendomsdrift. 

Værste har gode erfaringer med bruk av løsningen, og det samme sier kundene deres, som gir dem god score på oppfølging av behandling av rapporterte avvik.

Vi har tatt en prat med driftsleder i Værste, Morten Terje Hansen.

 

– Hvordan bruker dere ServiceBook i dag?

– Våre eksterne leverandører jobber direkte i systemet, både for å utføre servicer og for å motta avvik som vi har registrert. Når jobben er ferdig utført, ser vi det. 

Hansen fortsetter:

– Når vi registrerer et avvik tar vi ofte bilder, for det gjør det lettere å finne ut hvor avviket er. I tillegg beskriver vi avviket med tekst og alvorlighetsgrad. 

View ServiceBook er et effektivt verktøy for planlegging, oppfølging og utføring av alle typer kontroller. Egendefinerte sjekklister sørger for god kvalitet og gode rapporter. Hvordan jobber Værste med kontroller?

– Vi har egenkontroller for våre vaktmestere og leietagere. Når egenkontroller ikke er utført etter riktig dato, kan vi se det på kalenderen, og det sendes ut påminnelser og purringer. Vi kan dessuten ta ut rapporter og historikk på de forskjellige fagene og fagområde. 

 

– Hvordan foregår dialogen med leietakere?

– Vi har en leietakermodul, der leietakerne kan melde inn avvik og sende andre forespørsler direkte i systemet. De kan se avvikene sine, og historikken på alle avvikene. Vi har et statusmøte med alle leietakerne, der er første punkt hvert år at vi bruker ServiceBook, og vi går gjennom avvikene som har vært siden siste statusmøte. 

Les også: Hva er View ServiceBook?

 

Ønsker også du å bli mer proaktiv og effektiv?

Det er ikke bare private eiendomsaktører som Værste AS som bruker View ServiceBook, men også offentlige virksomheter, som sykehus, kirker, brannvesen, osv. Løsningen er utviklet for å være enkel og effektivt å bruke i arbeidshverdagen, på mobil, nettbrett eller PC. 

Dessuten er det enkelt å komme i gang med systemet. Alle hos dere kan lære seg å bruke det og spare masse tid, uansett om du har ansatte som ikke er noen kløpper på digitale verktøy fra før av. 

Som en del av etableringen gjennomfører vi workshops for aktuelle roller og brukere, slik at dere får en god innføring i systemet.

Les også: View ServiceBook er enkelt å bruke

 

Vil vite mer om hvordan du som driftsleder kan bruke View ServiceBook til å dokumentere ditt arbeid, utføre kontroller og melde inn avvik like lettvint som Værste AS gjør det? 

Nøl ikke med å ta kontakt med oss!

 

New call-to-action

 

Subscribe to our blog!

Share your email so Ørn can send you guides and industry news.