<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=408005879692451&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Vedlikeholdsstyring i skyen

Vedlikeholdsstyring i skyen

Industrielt vedlikehold

Ole Jørgen Aarvik

Et skybasert system for digital vedlikeholdsstyring gir deg muligheten til å utvikle deg raskere enn større og mer etablerte konkurrenter i bransjen.

Digital vedlikeholdsstyring gir store effektivitetsgevinster – forutsatt at vi har den riktige kombinasjonen av tekniske systemer og menneskelige ressurser.

Men … for at vi i det hele tatt skal få til digital vedlikeholdsstyring, så må vi ta steget fra fysiske servere og ut i skyen!

Fremtidsrettede systemer for industrielt vedlikehold leveres nemlig som en skybasert SaaS-løsning. Og det er ikke uten grunn: Når vi i fremtiden skal integrere oss mot SMARTE systemer, så vil de ligge i – ja, nettopp! – skyen.

Derfor kommer et markedsledende system for industrielt vedlikehold med et åpent API, noe som gjør at man kan kommunisere med andre skybaserte systemer og tjenester.

 

Fordelene ved et vedlikeholdsstyringssystem levert som SaaS-løsning i skyen

La oss se på noe av det mest verdifulle din bedrift får ved å ha en SaaS-avtale med en leverandør av system for digital vedlikeholdsstyring:

Teknologi

  • Tjenesten blir driftet av personell med det ypperste av kompetanse på det aktuelle vedlikeholdsstyringssystemet.
  • Leverandøren av systemet benytter en anerkjent offentlig sky med høy grad av skalering og tilgjengelighet.
  • Skyleverandøren tar seg av drift og vedlikehold av databaser og webtjenester.
  • Du får enkel tilgang til å etablere skyggemiljøer for test/opplæring, etc.

 

Funksjonalitet

  • Du får kontinuerlig levert feilrettinger og ny funksjonalitet.
  • Oppgraderinger vil skje uten nevneverdig nedetid.
  • Om du ønsker det, vil du i forkant ha mulighet til å teste nye versjoner i eget testmiljø.

 

Sikkerhet

Når du investerer i et skybasert system for industriell vedlikeholdsstyring, får du som kunde løpende sikkerhetsoppdateringer og andre programvareoppdateringer som en del av leveransen. Mange bedrifter mangler gode rutiner for dette selv, og det vil derfor kunne gi en økt IT-sikkerhet for en god del virksomheter.

Sikkerhetsoppdateringer utføres uten avbrudd eller nedetid i tjenestene.

Videre vil alle dine data (opplastede dokumenter og databaser) sikkerhetskopieres og repliseres til to geografiske lokasjoner (i tillegg til to separate bygg innenfor den samme lokasjonen).

Med andre ord: Skytjenester er sikre!

Riktignok er ikke absolutt alle IT-sikkerhetsutfordringer løst (dit kommer man vel aldri!), men du kan se helt bort fra noen av dem, fordi du flytter ansvaret for deler av sikkerheten over til noen av verdens mest sikre datasentre.

Selv KONGSBERG har laget sin digitale plattform i skyen. Det sier sitt!

Les mer: Hva er digital vedlikeholdsstyring?

 

Vedlikeholdsstyring i skyen gjør deg mer konkurransedyktig!

En skybasert tjeneste er langt mer kostnadseffektiv enn å drifte applikasjoner fra egen serverpark, og som bruker slipper du å tenke på datalagring, oppgradering, backup, osv.

Fremtidens industrielle vedlikehold beror på tjenester og digitale prosesser som stiller nye krav til IT-infrastruktur. Digitaliseringen skjer i skyen!

Ved å investere i et skybasert system for digital vedlikeholdsstyring får du tilgang til førsteklasses IT-tjenester. Hva betyr så det for deg? Jo, det gir deg muligheten til å utvikle deg raskere enn større og mer etablerte konkurrenter i bransjen!

 

New call-to-action

 

 

Subscribe to our blog!

Share your email so Ørn can send you guides and industry news.