<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=408005879692451&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
View gir oversikt over eiendomsdriften

View gir oversikt over eiendomsdriften

Alle blogginnlegg

Annette Norderhaug

View Software tilbyr løsninger som gir oversikt over eiendomsdriften og skaper verdi gjennom digitalisering og samhandling. Les om våre systemer for eiendomsdrift.

Eiendomsdrift er oppgaver som er nødvendig for at bygningsdeler og byggverk skal fungere som planlagt og oppfylle lov- og forskriftskrav. Det dreier seg om alt fra kontroller og sjekkrunder til ettersyn og service av tekniske anlegg, som filterskift og oljeskift. Eiendomsdrift innbefatter også lovpålagte tilsyn med brannvern, brannsikring og heiskontroll, mv.

View Software tilbyr flere FDV-systemer for eiendomsdrift. Våre samhandlingsverktøy digitaliserer og effektiviserer driften og gir deg som bruker oversikt over dine eiendommer, eiendeler, leverandører og avtaler.

Les også: Hva er fordelene ved et FDV-system?

 

Våre systemer for eiendomsdrift

 

View ServiceBook

View ServiceBook er verktøyet som gjør deg proaktiv og effektiv, slik at du alltid er i forkant med kontrollene på dine bygninger og objekter. Du får raskt oversikt og kontroll over dine bygninger, objekter, aktiviteter og avvik. Du kan enkelt utføre alle oppgaver på PC, nettbrett og mobil, og dessuten tildele oppgaver til interne eller eksterne ressurser. Alt dokumenteres og gir god historikk.

Les mer: Hva er View ServiceBook?

 

Uni Eiendom 24

Uni Eiendom 24 er vår løsning for å jobbe smart med drifts- og vedlikeholdsoppgaver, og den er laget for å forenkle planlegging og styring av disse aktivitetene. Systemet er helt integrert med forvaltningsløsningen Uni Eiendom, og det åpner for et unikt samspill mellom leietakerne, administrasjonen, driftsavdelingen og leverandører.

 

En skybasert løsning tilpasset mobil bruk

Uni Eiendom 24 er lett å jobbe med, enten du jobber fra kontoret eller om du utfører driftsoppgaver ute i felten. Løsningen leveres som app for Android eller iOS og passer like godt enten du driver med næringseiendom eller utleie av bolig/studentbolig. Med Uni Eiendom 24 har du full kontroll på byggene dine, 24 timer i døgnet!

 

Lydia

Lydia er verktøyet for deg som vil ha kontroll på alle ad hoc og planlagte oppgaver, og dessuten ha sanntidsoversikt over nåværende status.

 

Enkelt å ha kontroll på driftsoppgavene

Lydia sin ressursplanlegger gjør det enkelt for deg å holde oversikt over arbeidsmengden til hver enkelt medarbeider, noe som forenkler oppgavefordelingen. Dine kunder får en egen portal hvor de kan melde inn sine behov, og du får god oversikt over all kommunikasjon mellom deg, dine kunder og ditt operative personell. 

Ditt driftspersonell får også gode håndholdte verktøy, hvor de kan oppdatere status, registrere timeforbruk og avvik, samt ta bilder og legge til informasjon på den enkelte sak.

 

Hvordan kan vi hjelpe deg med å få bedre oversikt?

Med våre løsninger vil du få god hjelp til å digitalisere og effektivisere forretningsprosesser i din virksomhet, slik at du sparer tid og penger – og får full oversikt. Om du har spørsmål, ikke nøl med å ringe eller sende oss en e-post!

 

New call-to-action

 

Subscribe to our blog!

Share your email so Ørn can send you guides and industry news.