<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=408005879692451&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
orn_aquires_landax_header_SoMe_w900 1 (1)_auto_x2

Hvem er Ørn?

Om

Ørn Software

21. mai 2021

Ørn Software utvikler digitale løsninger som forenkler den daglige driften av krevende virksomheter. Våre såkalte ‘Software as a Service’-tjenester sikrer effektiv drift og vedlikehold i et bredt spekter av bransjer.

Hvem er vi?

Ørn er ledende innen både industrielt vedlikehold og FDV – forvaltning, drift og vedlikehold av eiendom. Nå er vi i ferd med å sikre oss en like sterk posisjon innen Norges nest største eksportnæring: havbruk. Dessuten har vi egne løsninger som gir alle virksomheter kontroll på energiforbruket og miljøfotavtrykket sitt. Våre digitale løsninger skaper bedre samhandling, ettersom alle brukere får full oversikt over virksomhetskritiske arbeidsoppgaver. Dermed får du effektiv forvaltning av bygg og industrielle eiendeler, og kan dokumentere en mer bærekraftig drift.

ØRN gir deg full oversikt!

Vi hjelper deg å se hele bildet, og det er derfor vi fra 2021 heter ØRN Software. Luftens konge har ikke bare åtte ganger bedre syn enn oss mennesker. Ørnen flyr høyest og kan vende hodet hele 210 grader. Den har dessuten to fokuspunkter i øyet, så den kan se både rett fremog til siden – ha fokus og overblikk – samtidig. Akkurat på samme måte som vi hjelper våre kunder å både se alle detaljene og få det hele og fulle overblikket.

Et ledende programvareselskap

Flere enn 1.100 bedrifter med over 140.000 medarbeidere bruker våre ulike SaaS-løsninger hver eneste dag, deriblant en rekke av landets største industriforetak og eiendomsforvaltere. Vi er allerede størst og best i Norge, og nå er ambisjonen å bli ledende i Norden.

ørn software
Vår misjon

"Ørns digitale løsninger gir oversikt og skaper verdi gjennom bedre samhandling."

Sammen er dere sterke

Verden endrer seg stadig raskere; både tempoet og kravene øker i rekordfart. Samtidig får de aller fleste av oss en langt mer kompleks arbeidsdag. Og da blir det viktig å sikre optimal samhandling mellom ulike roller i virksomheten. Og det er her Ørn kommer inn i bildet.

Alt-i-ett-løsning

Ørn leverer alt-i-ett-løsninger som forenkler de daglige oppgavene til alle brukergrupper i organisasjonen og gjør det enkelt å jobbe sammen. Rett og slett ved å ta tungvinte, manuelle og papirbaserte prosesser – og gjøre dem digitale, automatiserte og enkle. Våre systemer passer på at arbeidsoppgavene blir utført og dokumentert, skaper effektiv kommunikasjon med brukerne, og sikrer at eiendommen eller utstyret blir forvaltet på en best mulig måte. Til syvende og sist hjelper vi deg å effektivisere driften, forlenge levetiden, redusere kostnadene og øke inntektene.

Over 30 års erfaring

Kompetansen vi har samlet i Ørn Software har bakgrunn fra miljøet rundt NTNU, drift av studentboliger på Vestlandet og Østfolds stolte industrihistorie. I over 30 år har vi utviklet programvare for å optimalisere forvaltning av eiendommer og for å effektivisere industrielt vedlikehold. De siste årene har vi satset tungt på havbruk, og nå har vi dessuten gode løsninger for energieffektivisering og bærekraft. Vi har digitalisert og forenklet arbeidsoppgavene for en rekke av de største eiendomsselskapene og industriaktørene i Norge. Og nå er vi klare til å hjelpe deg også. Med å se det store bildet, og med å spare både tid og penger.

ørn software
Sten-Roger Karlsen | CEO | Ørn Software

Siste nyheter fra Ørn

august 16, 2022

Hvorfor må du ha vedlikeholdsstyring?
Read more

august 1, 2022

The Nordic software company EG has formally acquired Ørn Software Holding AS 
Read more

juni 10, 2022

Fire gode grunner til hvorfor bærekraftsfokus i eiendom er lønnsomt
Read more

juni 10, 2022

Norske bygg kan spare hele Oslos energiforbruk
Read more

juni 13, 2022

Forbud mot utleie av byggverstinger betyr tapte eiendomsverdier
Read more