<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=408005879692451&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Fra ringpermer til full kontroll

Forretningsområde: Industrielt vedlikehold

Fra ringpermer til full kontroll

Lundhs AS er Norges ledende produsent av naturstein, og fører et bredt utvalg av naturstein som larvikitt, granitt og anortositt. Selskapet drifter rundt 8 steinbrudd i Larviksområdet og er arbeidsplass for 135 ansatte.

Familiene Lundh og Treschow er sammen eiere av Lundhs AS, og sammen fører vi videre 100 år gamle tradisjoner. Deres hovedkontor ligger i Larvik, og har kontor i Kina, og salgsagenter i Brasil, Vietnam, India og Italia.

Utfordringen

Lunds har en maskinpark som teller mer enn 300 biler og maskiner. Når du vet at de totale servicekostnadene for en maskin er tre ganger innkjøpskostnaden, skjønner du at det er viktig å ha kontroll på vedlikeholdet. – Vi klarte ikke holde oversikten og brukte utrolig mye tid på å rote rundt i Excel-ark og ringpermer. Det var helt vanvittig! forteller koordinator Clas Herland i det tradisjonsrike steinfirmaet Lundhs AS.

Løsningen for Lundhs AS

Men så begynte vi å bruke vedlikeholdsprogrammet fra View Software. Det ga oss en ny hverdag med full kontroll over maskinparken. I View Software løggføres alle serviceoppdrag på hver enkelt maskin, det dokumenteres på arbeidsoppgaver og prosesser knyttet til drift og vedlikehold samt at det varsles både om kommende service og om hvilke reservedeler som bør ligge på lager på de enkelte datoer.

God oversikt!

Via skjermer får alle nøkkelpersoner tilgang til den informasjonen de trenger for å planlegge og ta beslutninger om maskinparken. Man får til enhver tid lett tilgang til alle rapporter, via mobiltilpasset løsning, noe som gjør hverdagen langt mer effektiv. Med View Software har Lundhs fått en fullstendig historikk på hele maskinparken og kan planlegge forebyggende vedlikehold for å redusere maskinstopp og produksjonstap.

lundhs-featured-image-900x450

Det er vanskelig å si hvor mye vi har spart på View, men noen millioner har det blitt. Kanskje et titalls. Det er både jeg og eierne ganske fornøyd med!


clas-herland-600x600
Clas Herland

Har du lignende utfordringer?

Fyll ut feltene så kontakter vi deg så raskt som mulig.

erik-egerberg

Erik Egeberg

Product Manager View Maintenance

ere@view.no +47 911 10 070