<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=408005879692451&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Med god oversikt og kontroll arbeider vi mer effektivt

Forretningsområde: Eiendomsforvaltning

Med god oversikt og kontroll arbeider vi mer effektivt

Selmer Eiendom forvalter en betydelig portefølje av næringseiendom. Selskapet er i kontinuerlig vekst og vil være en viktig premissleverandør for Uni Pluss i årene fremover.

Utfordring

Ved valg av leverandør var det særlig viktig for Selmer Eiendom at View Software tilbydde en totalintegrert løsning for økonomi og eiendomsforvaltning, og at denne løsningen imøtekom deres behov.

Selmer Eiendom vurderte systemer fra ulike leverandører, og da valget falt på View Software var det blant annet på grunn av brukervennligheten i våre løsninger.

Vi er stolte over at Selmer Eiendom valgte å samarbeide med View Software.

Løsning

Fra årsskiftet 2015-2016 tok Selmer Eiendom i bruk View FM Eiendom til all sin eiendomsforvaltning, og vår samarbeidspartner Uni Micro sitt økonomisystem Uni Økonomi som regnskapssystem for alle sine selskaper.

Selskapet etterstreber å arbeide effektivt og ha kontroll i hverdagen, og i dialog med View Software er det etablert gode systemrutiner tilpasset deres behov.

Etter hvert som Selmer Eiendom vokser og utvikles videre, vil View Software være en nær samarbeidspartner. Vi skal bidra til implementering av innovative webløsninger for blant annet effektiv kundedialog og drift og vedlikehold.

Selmer Eiendom sine hjemmesider

selmer-foto

View FM Eiendom og View FM Økonomi gir oss oversikt og kontroll over utleievirksomheten, og løsningene har bidratt til at vi arbeider mer effektivt.


Anders Larsson - CFO, Selmer Holding AS

Har du lignende utfordringer?

Fyll ut feltene så kontakter vi deg så raskt som mulig.

bjørn_davidsen

Bjørn Davidsen

Product Manager View FM

bjd@view.no +47 982 84 502