<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=408005879692451&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Odfjell Eiendom - en totalintegrert løsning

Forretningsområde: Eiendomsforvaltning, Eiendomsdrift

Odfjell Eiendom - en totalintegrert løsning

Odfjell Eiendom ble etablert i 1995, og har blitt en sentral eiendomsaktør i Bergen, med ca. 100.000 kvm. næringseiendom.

Selskapet eier sentrale bygg i Bergen sentrum i tillegg til eiendommer på Kokstad og i Fyllingsdalen. Odfjells egen organisasjon drifter byggene, og i tillegg driftes ca. 55.000 kvm. for andre eiendomsbesittere.

Utfordring

Odfjell Eiendom har opplevd stor vekst fra 2007 og frem til i dag, og dette stiller krav til effektive systemer. De er et eiendomsselskap som tar godt vare på leietakerne. Byggene skal fremstå representativt, og driftsavdelingen gjennomgår kontinuerlige kontroller og vedlikehold av eiendommene.

Løsning

Odfjell Eiendom har samarbeidet med Uni Pluss siden 2007. De valgte en totalintegrert løsning med administrasjonsløsningen Uni Eiendom, drifts- og vedlikeholdsløsningen Uni Eiendom 24, integrert med Uni Økonomi, vår samarbeidspartner Uni Micro sitt anerkjente økonomisystem. I 2017 tok Odfjell Eiendom også i bruk vår selvbetjeningsløsning for leietakere, Uni Alltid

Odfjell Eiendom har vært en sentral samarbeidspartner og premissleverandør i vårt arbeid med å videreutvikle løsningene, og var blant de første av våre kunder som tok i bruk den webbaserte funksjonaliteten i drifts- og vedlikeholdsløsningen Uni Eiendom 24.

Odfjell Eiendom har sammen med Uni Pluss og AMAX lagt mye arbeid i å oppdatere tegninger og dokumentasjon for bygningsmassen, og å gjøre dette materialet tilgjengelig i systemet til Uni Pluss gjennom vår smarte tilleggsmodul for tegninger.

oddfjell_eiendom

Med en totalintegrert løsning på samme plattform oppnår vi svært rasjonell drift. Dette sparer oss for mye tid og penger


Helge Nygård - Eiendomsforvalter, Oddfjell Eiendom

Har du lignende utfordringer?

Fyll ut feltene så kontakter vi deg så raskt som mulig.

bjørn_davidsen

Bjørn Davidsen

Prosjektleder View FM

bjbd@view.no +47 982 84 502